Eli, jee, eilen kävin tk:ssa, siel oli ihana lääkäri, Nikita<3 aiva lutuunen ! No se diagnosoi mulle ton keuhkoputkentulehduksen. Viikon antibiootti, ja jotain super tujua yskänlääkettä ;) pitää kuulemma olla varovainen ku kulkee liikenteesä :s Ei sopis Netalle ;)) Ja joo, olihan niil pillereillä vähän sivuvaikutuksia, PIM. Muttei niistä sen enempää 8)

Nyt kuuntelen ite äänittämiäni ruotsin sanoja, ja yritän samalla oppia niitä vaikka tää on enemmänkin huvittaa ku on opettavaista! Joka toisen sanan välissä on, vittu tai saatana ;D karua.

Eilen annoin sen tekstin, hm -_____-;; tein sen liian nopeesti, ja ja, kai se siitä tykkäs mut ite en ollut tyytyväinen, mut koska oisin jos on kyse jostain mikä liittyy kirjottamiseen tms? Mieleeni tulee, kun piti pitää 9.luokalla puhe ;D Se meni mun mielestä ihan ok, vaikka jännitti ihan kamalasti! No sit parin päivän päästä saatiin tietää numerot.. Sain 10- !!! \o/ Ja arvatkaa mikä oli mun eka kommentti siihen ;) "No mistäs tää miinus nyt tuli?!" Ja sit sain huudot kavereilta, ku valitin niin pienestä asiasta -______-;; oi niitä aikoja!

Vois Krista tulla koneelle, niin tietäis miten niil meni ilta ! Murrr... jännittää sen puolesta ;) Toivon et meni hyvin!

Mut jes, nyt jatkan ruotsin opiskelua! niin ja sitä MATIKKAAKIN pitäis harjootella, stn ;DDDDD Lopettaisinko sen ens vuonna? o.o

Oke, moi <3

 

"Miltä se tuntuu, kun hän koskettaa sua? Miksi mietit sillon mua, miltä se tuntuu?"