Maanantai. Kello on 11.22 tarkasti sanottuna. Kipeenä vieläkin. Kävin juuri verikokeissa. Illalla lääkäri, siellä on se mukava mies tälläkertaa. Perjantaina matikan ja ruotsin koe. Henkinen koe on päällä koko ajan.

Tuntuu kuin oisin jossain tienhaarassa; vaihtoehtoina vasen, oikea tai paluu takaisin sinne mistä aloitin. Mut mitä mä sit haluan? Palata en. Vasen puoli houkuttelee, mut siinä on kyse muustakin kuin ittestäni, pitäisi siis ajatella toisten tunteita. Ja sitä en osaa. Oikea puoli..hm..se on vähän sellanen missä kaikki on jo valmiina, mitään ei tarvis tehdä, se on valmis paketti. "Avaimet käteen" -periaatteella. Haluanko haasteita, vai en? (Älkää käsittäkö väärin, molemmissa on haasteita, toisessa vain tuplasti enemmän.) Tää on hassua.

Kuuntelen musiikkia. Nyt soi Marikon Unstoppable. Hieno biisi, tykkään tosi paljon. Ja kunnioitan Marikoa. Se ei oo sekoillu mitään, se ei oo semmonen järkyttävä kukkakeppi ja vielä ku tommonen rokkikissa oli Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa, niin vou! Oisinpa minäkin kuin hän.

Tänään tulee Suomi-Norja -peli... Veikkaan, et Suomi vie 6-1 ? 8)

Sit AAAAAAAAAAAAAH, euroviisut ! :''---DDDD ALKAIS JO! Azerbaidzan tai Latvia vie ;)

mau!